Thursday, February 16, 2006

JOYRIDE

*Gambar sekadar hiasan.

hello...you fool...i love you....cewahhh macam roxette pulak...
well, today i start driving again....not driving a car...but motorcycle....COMEL..all brand new...bukan moto baru but aku baru renew driving license, renew roadtax and insurance & baru baiki moto yg dah lama tersadai....after this xde la abah n hubby bising lagi membazirkan duit renew driving license...dont worry on one fine day...aku akan drive a car semula....malahan lebih terer dr diorang...hehehe...my hubby keep forcing me to drive a car but i said " bagile saya sebijik HARRIER barule I rasa confident ckit nak bawak" hahahah....excuses je tu.....for sure la dia xleh nak hadiahkan aku HARRIER...replika punye boleh arrrr....

2 comments:

ronie said...

hezrin... make sure to close your mouth while riding that bike aa... nanti lalat masuk naya...

azag0dude said...

laki ang dh stat keguguran rambut, sedikit-demi sedikit, tatkala ang melafazkan niat nak pakai harrier aritu....ksian dia.hehe