Tuesday, February 07, 2006

ONE..TWO..THREE...SHOOT.....


aku terjumpa gambar ni. actually gambar ni dah lama. kalau tak salah aku gambar ni diambil three weeks after my marriage. kira inai masih merah di jari la kira. this is my first time menembak. but best la...rindu rasanya nak gi menembak balik. time ni aku ikut my hubby cz dia join PERAK ROYAL SHOOTING CLUB. ini kat kem askar kat tambun diinvite oleh askar wataniah utk majlis penutup ape aku pun dah lupa. aku tgh guna stayer betui ke ejanye??? aku yg pakai jaket hitam tu baju merah. pakai jaket cz nak halang dr terkena kelongsong peluru...sakit siot kalau kena...especially kalau org sbelah pakai M16...

kalau tak salah aku my schoolmate ada jadi penembak professional wakil Malaysia namanya Harmili something like that ...ye ke...i think it's him. apapun i enjoy shooting.

2 comments:

kiranakia said...

hezrin..bukan ke senapang tu lagi berat dari hang? hehehe...terdaya jugak hang memegangnya yek??

Hezrin Ahmad said...

berat jugak le but yg pasti aku lagi terer dr hubby aku...hehehe..