Monday, February 27, 2006

PUREE OH PUREE


Hari Ahad iaitu smlm aku ter'rajin' ckit. Sebenornye my parents gi kenduri kawin anak sepupu abah but hari hujan so aku maleh nak pergi lagipun Hakimi still demam. Perut lak lapor....so aku pun buat le Puree...aku baru blajar dr makcik aku..hehe...inile hasilnye....sedap le kot cz hubby aku tanya resepinye...cuma abah yg bising apasal lak goreng ngan minyak? Aik !!! bkn ke Puree mmg kene grg ngan minyak? Ini puree le abah ...bukan nya capati... Kari xde so aku layan ngan sardin je.. Masa gorengan pertama minyak panas telah terpercik ke tgn aku...uwaaa...sakit siot...xpe...pengalaman pertama...hehhe...

3 comments:

ronie said...

lain macam je aku tengok puree ko nih... apsal dah macam pizza tak siap? hehehe... mintak cikit..

Hezrin Ahmad said...

heheh...tu sardin aku buh kat tepi sikit je..

azag0dude said...

ok ler tu...
aku tau masak megi ja..