Friday, February 24, 2006

SM TEKNIK TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA

Ni le gambar sekolah aku...nampak mcm xbyk berubah...tp nampak mcm ada bangunan tinggi kat tapak kantin dulu...mmm....xsabar aku nak gi next month.

betuike ni skolah lama aku?? ni surau sekarang...lawa nye...bangga aku...byk perkembangan.

6 comments:

azag0dude said...

....aaaa
abisla kenangan di bangunan surau lama, dimana iman kentut terkentut tatkala dia sedang mengimamkan jemaah semayang mghrib...

Hezrin Ahmad said...

hehe...aku ada suruh zulmi ajak dia join reunion...kalau dia ada pasti teruk kena gelak...

ronie said...

pehh... kalah masjid negeri kat depan sekolah... teringat aku dok lepak tepi surau lama sambil mengutuk kengkawan..isk..isk.sob..sob

kiranakia said...

hmm..kenangan kat TI..tak pernah delete dari hard disk aku nie..

kiranakia said...

wah..sumer pakat2 buh lagu dlm goblog..

Hezrin Ahmad said...

heheh biasele...sume xnak kalah..