Friday, February 17, 2006

TEPON BARU

akhirnya dapat gak aku tepon baru....walaupun xsecanggih mana...jadile. kalau ikut aku tepon lama tu aku sayang...tapi nak buat camne dah jahanam...susah le xde tepon ni...masa kat kedai tu terfikir gak aku nak beli yg best2 ada camera (NOKIA 6111)...but fikir balik buat ape...aku kan ada digital camera, lagipun membazir je...tapi tepon ni ada MP3 bolehle aku download lagu...

7 comments:

kiranakia said...

ada jugak henpon..

ronie said...

pakai memahal pun kalo takda kredit buat ape ye tak? tak kesior teman

Hezrin Ahmad said...

hehe...aje nye ye...

zam said...

bahasa apa hampa dok cakap ni???

kiranakia said...

bahasa jerman la..kau mana tau..ko tak skolah..ikut cara p ramlee ckp

Hezrin Ahmad said...

tak skolah dia pun nakia....dia le kawan kita yg paling kaya skrg.....

azag0dude said...

kaya....
tp kdekut...
tp jadik manager...
tp ada kompeni pin-pon-pet-pot
tp ada 4wd....
tp ada misai jarang2..
tp ........
dah, hehehe...