Wednesday, March 29, 2006

Penang


Aku sempat la gi Padang Kota.....and snap photo....dah berubah byk...


Hari Ahad aku check in umah Ketam n check out hari Isnin then ketam blanja mkn nasi lemak... then Fendi ajak aku gi Penang naik feri...parking kete kat KTM kami pun naik feri n tunggu feri...sikit punye lama.....then nak gi Komtar kene tunggu dlm bas lama gak....Hakimi dah tension je... konon nya nak mengimbau kenangan lama laa.... Kami turun kat Chowrasta....dah takde mende....then walk to Komtar...pun xde mende...but kami sempat gak makan Nasi Ayam Nazir... and Fendi beli belt kulit, belikan Hakimi baju Penang Bridge n sedikit buah pala..... then kami pun gerak balik Ipoh....







Fendi mengantuk...so kami berenti jap kat Gng Semanggol....aku nak gi toilet but aku disapa oleh Cikgu Asmawati (cikgu TI ajar ekonomi n Add Maths)....dia kenal aku tu...aku lak xcam dia masa tu...dia dah xpakai tudung labuh....mana nak cam...isk..isk...isk...malu sungguh aku... Kat Taiping lak....Azlee potong aku.....wooooooiiiitttt....laju betui nate ni....isk..isk...but then slow lak...aku ajak gi minum....n kami singgah kat R&R Kuala Kangsar.

6 comments:

zam said...

sempat lagi hang naaaa

azag0dude said...

fendi muka marah time aku hon dia masa aku potong kerta dia....hahaha

Hezrin Ahmad said...

dia bkn marah...dia xperasan...sape lak hon hon ni

zam said...

kalu aku langgaq ja ....bukan susah sangat nak senyum punnnnn.
(lebih kurang macam iklan kat Era..)

ronie said...

hahaa... sblom azli jumpa hang n hubby, dia n wife lepak minum dgn aku kat bagan serai.. hehehe

kiranakia said...

wei..update la woiiiiiii