Wednesday, March 29, 2006

Reunion XTi Penang 93/94


After 12 years, jumpa gak ngan kengkawan lama....ada yg dah berubah n ada yg still maintain mcm dulu gak...but mmg best le dpt jumpa balik.....mcm2 cerita kluar....







Ramai gak yg dtg.....but ada gak yg last2 minute xdpt nak join....hopefully our 2nd reunion nanti akan dpt menyatukan satu batch....boleh ke??? Aku rasa tak mungkin...lebih ramai yg join mungkin.

6 comments:

zam said...

tahniah utk kita semua

azag0dude said...

apa2 hal pun tahniah suma kengkawan yg terlibat dlm reunion & tenkiu pada suma yg trlibat bg suprise bg kek pisang 4 segi utk aniversary aku malam tu.. jasa korang akan dikenang selamanya...
*f.y.i, aku xpenah celebrate pun b4...hehe

Hezrin Ahmad said...

isk...bila hg nak buh pasal kek pisang tu kat blog hang???

zam said...

blog azeli dah berlumut dahhhhhhhh....

ronie said...

aku btol terkilan x dpt join lelama... anyhow until next reunion til we meet again...

zam said...

tu la hang roni...ramai yang kecewa sbb hang balik awai...
ada yg menangis hiba...
sampai hati hang...
tengok la dulu nak maafkan hang ka dakkkk..