Monday, April 24, 2006

Intebiu Punye Pasal....

Semalam kami planned lps mkn tgh hari nak gi jenjln ke JUSCO.... but then 11am fendi trime call from Kulim.....minta dtg for interview....xleh nak postponed dah....kene gi gak...so tukar plan... lps zuhur kami pun gerak le ke sana....memula my hubby call Ketam n Rost....but they are not available... yele...cuti...masing2 ada program... tawakal jele...walaupun kami xtau kat mana Kulim Hi-Tech tu....

Sampai sana berpusing-pusing gak le mencari tempat tu...nasib baik kawan Hafiz (anak sedara Fendi) tahu....telepon boss company tu pun byk kali baru jumpa.... cantik2 rumah kat situ... ada ka suruh start keje harini...mengong apa ...Fendi minta postponed....cz this Thursday dia ada satu lagi intebiu kat PJ...hopefully dpt yg ni....hehheehhe....

On the way back singgah kat Permatang Pauh makan Char Koey Tiaw...seperti aku mesti mkn 2 pinggan nye....sedap...Anuart pun ada dtg jumpa aku....John ni kata nak dtg .....tp xmuncul2... Aku try tepon Zam but message....sah dia ni on the way balik dr perhentian.....Zam...nanti buh gambaq naaa....aku nak pi sana xtau bila....


Gambar Hakimi n Anuart


Hakimi.....isk habis baju dia kene Milo....dia over nakal petang semalam...

6 comments:

AIDyN X KISAH said...

lain kali hang teruih p umah zam...dia saja tu tak mau jamu teh kat umah dia..gula memanjang tak dak...

Hezrin Ahmad said...

dia mmg xde le din...

AIDyN X KISAH said...

dia tak dak ka gula tak dak...kompius aku...

zam said...

cisss!!!aku mmg takdak la din..
cucuq hang...

ronie said...

zam menyorok kat rumah tu..aku tau

AIDyN X KISAH said...

bukan ang saja yang tau ronie...jeli, rost, ketam, golok pun tau....