Tuesday, April 25, 2006

Rizal & Rizal

Rizal & Rizal
Pedok & Golok

Semalam kawan aku Rizal yakni Golok dtg Ipoh....so aku pun kene le bawak dia pi mkn kat Ipoh ni.... malangnya hari hujan je...so xleh le gi jenjln... Dia stay kat Heritage Hotel, aku yg dah tak tahan lapar pergi makan dulu cz aku ingat dia lambat lagi..... then bg direction macam mana nak sampai tempat mkn tu...sib baik pandai si Golok tu carik jln.....padahal ntah brape kali dia pusing tempat tu.....hehehe... Aku pun ajak seorang lagi member aku yg namanya juga Rizal....nama glamour Pedok... Pedok duk kat Ipoh jer... jiran sekampung ngan aku...

Lupa lak nak bgtau...kami gi mkn kat Rast Uncle....dkt Ipoh Club...itu tpt member aku ....dulu aku n Fendi slalu lepak sana cz opis DRB dulu blakang jer..... last skali aku pg masa umur Hakimi 3 bln...pastu lama xpg sana... until smlm.... aku carik Amy... owner kedai tu but shes not there....try makan fav. dish aku kat sana.... Nasi Goreng Rast Uncle... berbeza......owner dah tukar rupanya patutle xsedap mcm dulu... Owner skrg ni pakai tudung.... si Amy dulu....daring giler... kalau nasib baik ada la awek2 yg mari-mari.... tp nak buat camner.... dah sampai pun... Mana la agaknya si Amy ni pegi.....isk...


3 comments:

zam said...

golok golokkkk....
habeh dah satu malaya hang dah pusing naaaa...
untung hanggg...
kali ni kat ipoh hang p kaji apa pulak???

ronie said...

ceh... dua2 rizal tu tak ensem....

AIDyN X KISAH said...

hidung sama besaq dak???