Saturday, April 15, 2006

SELAMAT PERGI SELAMAT KEMBALI.......


14/04/2006

Akhirnya dapat gak Abah & Mama gi menunaikan umrah........Ni gambar masa tgh tunggu bas kat Chandan Desa nak ke KLIA....Bas sepatutnya sampai kul 8pg but arrive only at 9.30pg...then abah sms kata flight pun tukar 2.30pm night stop Bahrain to 4.30pm night stop at Mesket Oman....aku pun tak tau Oman tu kat ner...nak kene tgk peta jap....hehehe....masa tunggu mama & abah tu...Hakimi dah mengantuk sgt....dah xleh bukak mata but he still tahan.....mcm tau2 je nak kene tinggal.....Xpe....Tok & Ummi pegi kejap je.....nanti balik le....

Kat KLIA lak Heni, Wandi, Dina, Mak & Ayah Wandi, Mak Yang & family lak tunggu.....Sian Mak Yang....dah sampai KLIA since 9.30am....cz dia ingat they all smpai kul 10pg kat KLIA...Sabor je lah....

Yong doakan semoga Abah, Mama, Pah & Ninda selamat pergi and selamat kembali ke tanah air...AMIN.

**Pagi tadi abah sms dr Oman....They all stay kat Najan Hotel....kebetulan...org kampung panggil abah Najan...fuiiyyoooo abah dah bukak hotel lak kat Oman...heheh

3 comments:

kiranakia said...

pakcik and makcik..saya doakan makcik selamat pergi dan selamat kembali..makcik dan pakcik doa2 kan sama kejayaan dan kebahagiaan saya sekeluarga yek..mekasih..

zam said...

aminnnn...

syahrul rizal said...

selamat pergi dan kembali...
amin........