Tuesday, May 02, 2006

KEJE GOMEN

Hari Jumaat lepas Aida kawan aku YM aku and dia ajak aku mintak keje gomen....katanya RMK9 ni Pak Lah nak pakai byk clerical staff.... aku kata la dah byk kali mintak but belum ada apa2 jawapan pun.... Aida ni kata lak yg sapa ntah aku lupa sapa.....kata nak tlg cz dia bhg pengambilan utk negeri Perak n Pahang. Dia suruh gi sahkan sijil2 diploma degree master phd.....hehhe mcm le aku ada sume tu..... takpe aku pun pg le antor kat Ketua Kampung Pasir Putih yakni sedara aku yg dia tak tau aku ni sedara dia.... yang musykilnya nak photostat ic sampai 5 keping and nak gambor smpai 8 keping.... isk heran....heran.... aku dah submit kat Aida....kalau kami tak dpt gak....opis org tu kami bakor.......yele mana tak geram....nak cuci gambor smpai 8 keping...isk dah boleh mkn mcdonald tu......hahhahahah...

4 comments:

AIDyN X KISAH said...

tlg tanya sat...jawatan pengarah ada kosong dak?

Hezrin Ahmad said...

pengarah apa?

AIDyN X KISAH said...

pengarah filem...

ronie said...

aik? awat din? insurans x laku? heheh