Thursday, May 04, 2006

KOPITIAM

02/05/2006 - Gathering for x-DRB staff Ipoh Office

Mulanya kami planned nak buat last week but ada hal yg xdpt nak dielakkan.... hari ni pun last minute arrange cz Kak Sal dah nak blk Dubai esok nya.... try to call En Aswad but dia kat Prai...Emergency leave.... So yg dpt dtg cuma aku, Kak Ina, Kak Shima n Kakak Sal.... Suppose Julian (my boss) join sama but Sheila lak ada so last minute cxl.... mulanya we all meet kat Coffee Bean Jusco... Siti pun ada but dia xleh nak join kami ke KOPITIAM cz dia br je lps accident and mak dia xkasi pegi.....

Dlm hujan yg renyai2 kami pun pegi ke KOPITIAM Ipoh Garden.... aku order Teh Tarik....but knape lak dia letak ais....pelik aku...tapi xpelah but dia punye specialty nye ialah Ipoh White Coffee.... n roti bakar.... memandang kan aku lapar...aku order tomyam...tp xsedap sgt.... bolehlah....
Dah lama xjumpa (except Kak Ina) mcm2 cerita lah kluar.... crite punya crite.... tet ...tet...tet... sms la plak.... "Yong bila nak blk? Anak kamu nangis ni...." sbg mama mithali terpaksa lah aku meng'excuse'kan diri ni....

Kakak Sal, Kak Ina & Kak Shima

No comments: