Thursday, September 28, 2006

Macam - Macam

First of all, sorry coz aku dah lama xpot kat blog ni.... Aku terlalu busy... 1 week b4 raya almost every day ada test....balik raya pun kejap je.... coz 1 week after raya dah nak start final exam. Doakan kejayaan aku ye.... Sebenarnya byk yang aku nak cerita tapi masa tidak mengizinkan.

15/9/06 aritu aku masuk hospital jap.... wad emergency.... low blood pressure.. maybe coz aku terlampau penat kot....tapi malam aku dah mintak nak balik sebab aku rasa dah OK. Lagipun aku cepat baik sebab Dr yang rawat aku tu ensem.... nama dia Dr Munawar. TQ Dr.

Masa cuti sekolah lepas anak aku and my parents ada datang sini. So malam terakhir diorang stay kat umah Heni.... aku ada kelas malam tu. After class aku straight gi umah Heni.... Malam tu hujan beriya.... tapi demi HAKIMI aku gagahkan juga.... and something happened.............
Aku accident malam tu... ada Satria makan jalan aku n aku nak elak.... n jatuh.... abis motor baru aku...HUHUHU.... sedihnya.... Yang bengang tu dia boleh selamba jer blah mcam xde apa yg jadik.... aku tak nampak plet no dia coz dia guna plet no yg kilat tu... kalau xdah lama aku report...

Aku jugak dah pindah dari Damansara Damai ke Kota Damansara. Dekat ngan kakak ipar aku... So time boring2 anak sedara aku dtg temankan aku kat umah...

Aku rasa cukup le byk ni...Lain kali cerita lagi.... Selamat Menyambut Ramadhan.... Maaf sekiranya ada pernah aku terkasar atau menyinggung korang semua....

5 comments:

zam said...

mcm biasa,tahniah hezrin.
kena kuat semangat ...
apahal pun belajaq qajin qajin..
**letih aku dengaq nak p kelas,periksa,assigment...hua huaa..

syahrul rizal said...

bebanyak bersabaq..
semua tu dugaan..

Lebai Cute said...

hang belajaq apa lagi. takkan spm tak pas-pas lagi. rasa masuk u sekali dgn aku.

azag0dude said...

ang sbenarnya dh bule dpt title IRON WOMEN of the year sbenarnya...
takpa...
bersusah-susah dahulu,bersusah-susah kemudian...
kami akan support,ang sentiasa di belakang kami..
eh,salah..hehe

nk makan mari kedai kami lagi

veezura said...

belajar...???alamak letihnya......la ni masa nak carik duit n kumpul harta je rasanya..tak sanggup nak turun study balik..ampun..ampun...!!anyway good luck!