Thursday, October 19, 2006

zul yahya

Actually b4 that we all ada quiz..accounting & marketing...we thought that its only 1 quiz... tiba2 prof kata dia buat 2...1 is accounting and the other one is marketing...huhuhu.... baca sikit je... we all start at 6.40pm around 20minit b4 bukak pose... oleh kerana kami ni terlebih terer... 20 minit dah siap... same goes to the second quiz...doploh minit dah siap and we all terus gi lepak kat zul yahya cafe.. dah lama plan baru kali ni menjadik...

The Zul Yahya cafe.. or restaurant..or ape la..but its where I ate the nasi goreng udang with the delicious sambal and fried mushroom..and wat i ilke about ths cafe is how fancy are the wall..so many of vibrant colour and shapes.. zul yahya is there... ye lah tu kan kedai dia... atie dgn confident je suruh meli snap photo dia ngan zul... yang lenlain...biase le....control ayu....huargghhhh....hahhaha

2 comments:

ronie said...

setelah lama menyepi tu je yg ko nak story?? and who the heck is tis zul yahya? mcm nama tok mudim kampung aku je...

Hezrin Ahmad said...

zul yahya tu org kampung kau le...tapi dia sekarang ni bergelar actor....ni la contoh org melayu yg xtgk citer melayu...hehhe