Monday, January 08, 2007

BUSY KEMBALI...........

Huhuhu.... aku akan busy kembali.... Class start today but seems macam hari ni xde lecturer masuk je... Oleh kerana kami dalam makmal computer.... aku pun update la blog ni.... Buat rugi duit tol and duit minyak je.... kelas nye xde....tension betoi.... This sem 15 credit hours...... kene study lebih dari dulu ni.... Ya Allah kuatkanlah semangat aku untuk meneruskan cita2ku ini....AMIN.

3 comments:

Joe The King said...

hezrin sekarang study kat mana.. sorry la sbb tak jemput ko ke kenduri aku. Ko pun paham2 la..

ronie said...

oit... email bleh forward takan blog takleh update kot?luvmycar

ronie said...

oit... email bleh forward takan blog takleh update kot?luvmycar