Thursday, June 14, 2007

DINNER

Gambar ni dah lama sebenarnya tapi aku xde masa nak update blog ni.... Masa ni kelas aku kena organise dinner for PERSONALITY DEVELOPMENT class.... Kitorg buat kat Kota Permai Golf Club and Resort..... overall OK laaaa.......

Ni antara kengkawan yang rapat dgn aku dlm kelas.... tapi semua ni budak lagi... aku je mak budak...
Budak pompuan dalam kelas aku... tapi xsemua ada... xtau la mana lak diorg pegi time tu....

Budak lelaki dalam kelas aku....

2 comments:

ronie said...

tingat zaman study dulu... isk..tak sanggup

kenduri@blogspot said...

what a fun we had mlm tu kan kak erin... ;D