Wednesday, June 20, 2007

Lemon Rosemary Chicken


Last week aku cuba satu resepi yang aku dapat dari internet.... very simple cara nak buat nya... bahan pun xbanyak.... actually aku nak try resepi ni masa my parents datang last school holiday but programme kami too tight so xsempat la nak buat.... Hakimi and my hubby suka.... Hakimi siap cakap.... Mama sedaplaa...macam ayam Rogers (Kenny Rogers) so lepas ni kalau aku bukak restoran...tutup la Kenny Rogers tu...hahhaha.... Oleh sebab family members aku cuma 3 org...and ayam tu lak aku buat sampai seekor... aku bagi la separuh kat kakak ipar aku yang duk atas blok aku je... dia pun tanya beli ke buat ni... dengan bangga je aku kata aku buat...hehhe... siap mintak resepi lagi... korang kalau nak resepinya mintakle...jgn segan2...

* Gambar ni bukan gambar ayam yang dimasak oleh aku... aku cilok je dr net... tapi lebih kurang jek rupanya...almaklumlah...digicam aku...huhuu

1 comment:

ronie said...

huhuuuu..