Monday, July 02, 2007

JHJ 10th ANNIVERSARY DINNER


Our backdrop for that night...

Carrot Cake dari Secret Recipe..... Kek yang aku cuma dapat makan sikit jek..... Huhu..... Itupun mintak kat Zura.... Yang lain habis... tapi memang la sedap sangat....
Upacara potong kek..... Yang empat orang tengah potong kek tu partners la.... Yang lenlain tu sume staff... Boss nak sume staff dia ada kat situ sebab tanpa kami JHJ xleh nak beroperasi.... terasa berharga lak....Hehehe....

Tengah beramah mesra dengan Tuan Haji Saidon dari OGPP Engineering....


My Boss (Mr Hari) with Mr Keng, Pn Maziyah and Kak Rosina of Kumpulan Darul Ehsan.... Aku baru habis sembang ngan Kak Rosina....

Sessi beramah mesra dengan Kak Fauzani dari Takaful Ikhlas

Tak tau la apa yang kitorang tengah tengok tu.... One more candid camera....
Aku, Shida, Eila n Elis

Makan time..... but makanan banyak yang dah habis.....Huhuhu
Yang duk sebelah aku tu Zura dari Rekapacific... yang sebelah lagi my colleague Shida....

No comments: