Monday, July 02, 2007

NURSERY

Weekend aku and Hakimi balik kampung amik mak mertua aku di Bota... For the time being dia stay ngan aku le... but kejap je kot sebab next week ada kenduri kat kampung and she had to go back... Oleh kerana harini aku keje.... takkan aku nak biarkan dia jaga Hakimi kat umah.... so pagi tadi... masa aku hantar Hakimi pegi nursery... aku pun hantar mak pergi nursery gak.... Bila aku bgtau Azam (Adik ipar aku) aku hantar mak pegi nursery... ketawa besar dia.... Yang sebenarnya... nursery yang aku maksudkan ...umah kakak ipar aku....HEHEHE....
Aku pernah dengar yang ada satu tempat ni macam nursery la gak but for orang2 tua.... tapi xtau katne... Pagi antar parents... for them to learn agama... ada bersenam la ckit2.... macam kat nursery... petang anak2 amik le... What do you all think... For me ada pro and con... OKla... dah pukul 6... nak amik Hakimi and Mak kat Nursery....

**Sorry mak... gurau2 jek...

No comments: