Tuesday, August 21, 2007

BOLA


Last Sunday, my Hubby and I lepak kat satu 'Bistro Melayu' apa ntah namanya.... Dia ada big screen and that time ada football game Liverpool vs Chelsea.... ramai la yang aku tengok kaki-kaki bola yang lepak kat situ siap pakai jersi pasukan pilihan diorang... xlupa juga aku tengok diorang mengutuk pasukan lawan....

Nak tau tak... seumur hidup aku.... tak pernah aku tengok bola secara live di stadium.... padahal dulu abah selalu dapat tiket free... tapi tak pernah sekali pun aku pergi... Dulu aku pernah cakap ngan Hubby aku teringin nak pergi .... nak tau seronok ke tidak... sebab kat mana pun aku keje... mesti ada kawan pompuan aku yang gila bola.... so kononnya nak rasa la feel camne... tapi sampai ke hari ni... haram...

Berbalik pada game ahad lepas... sambil makan mee jawa.... aku jeling la jugak screen tu tgk bola... My hubby lak asyik baca newspaper.... then suddently "GOLLLLL" diorang jerit.... Aku toleh ke arah skrin... and then kearah my Hubby.... dia sikit pun xmenoleh.... dia still concentrate baca paper..... isk... same je macam Abah...

5 comments:

ronie said...

uih... xleh bawak pi tengok bola laki hang ni

JohnLabu said...

a dua orang ja dalam bilik.. lepas tu dua² jerit gol and lenadepa main bol

Hezrin Ahmad said...

john ni dah merapu....

JohnLabu said...
This comment has been removed by the author.
JohnLabu said...

depa main bola dua orang ja dalam bilik.. lepas tu dua² jerit gol and lena