Tuesday, August 14, 2007

Charity

Last Saturday, my office buat charity event kat Rumah Solehah, Cheras. Rumah ni menempatkan budak-budak yang disahkan HIV +ve.... tapi ada gak yang xde kene but stay with their mum yang kena penyakit tu... Aku bawa Hakimi sekali ke tempat tu.... he really enjoy himself on that day.... siap cerita kat Tok dan Ummi yang dia ada ramai kawan-kawan baru... Seronok sangat main.... sehinggakan on the way back home tengok-tengok
dia dah tidur..... yang penatnya aku la.... nak kene dukung dia naik.... sib baik tingkat 1 jek..... Memang penat but I think they all really enjoy the day..... Tengok Hakimi tidur... aku pun tidur sampai ke petang....Hehe..

Sedikit sumbangan yang kami sampaikan pada pengasas Rumah Solehah, Mak Wan.........

Time aku lak bagi hadiah kat budak-budak tu.......

Ganesh tengah beraksi sebagai Rock Star......

Tengah kusyuk tengok clown show....


Hakimi yang pada mulanya takut dengan clown yang bernama Stanley....


Aku pun xtau aku tengah buat apa....


First task, buat sand art..... Hakimi buat gambar Spongebob....



Bergambar kenangan di hadapan Rumah Solehah...........




No comments: