Monday, November 19, 2007

FEZAL TAYE

Hakimi memang cukup minat pada si Faizal Tahir... maybe sebab mamat ni suka SUPERMAN kot... Lagu favourite dia of course MAHA KARYA CINTA... tapi dia tahu gak lagu Kasih Tercipta (tapi dia ckp lagu walis jali hantu) and Gemuruh... lagu baru dia Batu & Golek belum lagi rasanya... Semalam separuh akhir juara lagu.... Kul 8pm dia dah ckp..."mama...arini ada fezal taye... tengok tau.." Masa org lain nyanyi dia buat dek je tp bila dgr je nama Faizal Tahir... terus bangun siap amik Lego dia buat macam microphone...nyanyi sekali... Isk suka betoi dia .... senyum jek... Masa diumumkan Faizal dpt masuk 2 lagu...dia pun ikut yang macam Faizal buat melutut sambil buat isyarat peace... Dah habis dia cakap... "Mama... dah abis dah... pasni citer bopren mama pulak...suka la tu..." Hehe...mama dia pulak suka tgk smallville...hehe... Tom Welling tu handsome bangat..**Ni gambar Faizal kat Cineleisure... mulanya nak pegi but last minit ada hal... bila ckp kat Hakimi... "Tu la mama... tgk kalau tak dah sama dgn baju abang...." Dia plan nak pakai baju yang sama... sian pulak ...Hmm...Lenkali kita pegi ye...

1 comment:

ronie said...

aku pun suke gak pesal nih... sora mcm aku gak...