Thursday, January 24, 2008

Main Layang-Layang


Semalam cuti Thaipusam... at last KL dapat gak cuti on this day... Xde rancang for any activities for the day bcoz my laling Hubby keje... so operasi mengemas rumah je la... tp umah xla selerak sgt... cuma nk kena sapu jek... lately rambut aku gugur teruk sekali... sebab Hazimi dah mula menyembur... tapi kalau difikirkan... apa significant nya kan.... hmm..
Ptg tgh tgk tv... Heni sms... dia ada kat Metropolitan Park... katanya org xramai sgt mcm last sunday... aku kata malas la... sbb malas nk isi minyak kete... but bila Hakimi tau... dia terus ngamuk nak kesana... Huhu... OKla... kul 6 kitorg 3 beranak gerak ke sana... jalan smooth jek... but ada accident lak exactly sebelum sampai tpt tu... so slow ckit... time nak buat U-turn lak mmg jem la sbb thaipusam xabis lagi... Pak polisi ada... but lepak je kat bwh flyover tu.... akhirnya sampai .... Hakimi la org yg paling seronok... beli layang2 utk dia main... apa lagi berlari la dia... seronok tengok dia... tp kejap je kitorg main... sebab dah nak maghrib... balik... Heni sampai kul 8pm sebab jem giler... aku sampai umah dalam 7.25pm... my hubby pun dah sampai... Sampai je ... Ayah ...ayah... Hakimi main layang2 dgn Uncle DOT.... Sonok... ayah xde... errkkk..

No comments: