Tuesday, January 08, 2008

Tuna Cheese Muffin


Semalam kelas start... aku pegi tapi menghabiskan duit minyak aku je sebab xde lecturer... so b4 maghrib aku balik umah.... hujan lebat giler... means xleh nak kuar mkn with my family... so aku pegi 711 beli roti n tuna... roti tu buat makan dengan burger... and tuna tu buat muffin... new resepi yang aku dapat... tapi penimbang aku dah tercabut jarumnye... so aku main agak2 je volume tepung dia... and the resepi guna mozarella cheese... tapi aku tukar cheddar cheese... sedap jek... nanti boleh buat lagi... Nak resepi kalu...kontek ar.... but Hakimi xmakan pun either muffin or burger... sebab dia dah mkn 7 keping cheese, susu chocolate dutch lady sekotak n calsiyum 2...huhu... sekali hadap macam ni...bengkok la mama dia.

5 comments:

riniwarti rosaidy said...

tabik spring la hezrin! hw u manage to do all those things? i mean w work, kids at home n ur class. sempat masak lagi tu. x penat ke? ada tips x?

Hezrin Ahmad said...

penat..memang penat... tapi kena kuat semangat... kita rasa susah but the fact is ada lagi yang lebih susah dari kita.... Sesuatu kejayaaan xde maknanya tanpa pengorbanan. Satu yang I dpt is SATISFACTION...

riniwarti rosaidy said...

hmmm... betul jgk kn. bila kita rasa puas, we'll b hapy on watever we do. thanks ya! btw, trn kk buat apa? jalan2?

Hezrin Ahmad said...

co trip... we all stay kat karambunai...

riniwarti rosaidy said...

best nyer stay karambunai...