Monday, February 18, 2008

KEK


Last night aku buat kek coklat kukus... actually Hakimi dah lama suh aku buat kek... dia nak potong katanya... OK la sebab weekend jek yang aku free... so mama granted your wish this time...so lepas ni jangan noti-noti lagi tau... Resepi dia boleh dapat 2 biji kek sebenarnya... tapi aku pkir2 sape nak mkn buat bekbyk... So aku buat half adunan jek....... Xletak topping pun sebab malas....Malam semalam makan ckit... This morning potong ckit utk bekal mr lou kong yang nak ke Melaka (kursus 3 hari- will miss u la laling)... potong ckit bg hakimi bawak pg umah mak nyah..... potong ckit utk bawak ke opis.... dah abis... huhu... menyesal lak buat sikit....

1 comment:

riniwarti rosaidy said...

next time buat je banyak2 rin. kami d sabah boleh tlg habiskn