Wednesday, April 30, 2008

MAGAZINE

HAZIMI

Hazimi dah nak masuk 8 bulan.... sekarang ni dia selalu membuang 3-4 kali sehari.... huhu... mulanya aku heran gak... then baru aku perasan yang rupanya dia dah keje rupanya.... keje dengan MPPJ... Majlis Perbandaran Petaling Jaya... apa yang nampak sume kutip and masuk mulut.... no matter what...... dia dah laju merangkak.... sume tempat dia nak explore xkira la tangga ke, bilik ke, toilet ke, dapur ke.... sume dia nak pegi..... dia xtakut macam Hakimi.... gelap ke tidak sume dia redah..... this few days dia dah berdiri sendiri.... then landing sendiri.... jatuh la berapa kali pun xpernah serik..... huhu.... abis segala siput, pasu2, remote control or apa saje la... ada DNA dia....yakni air liur dia.... huhu.... penat la mama sayang.... and you know what one day aku pg klinik... and the doctor said that " my blood go upstairs..." 160/100 few days lagi aku kene pegi check balik..... huhu ..... maybe stress sebab byk keje plus exam yg hanya akan habis next week.....

Photobucket


Photobucket

HAKIM & FIZA

Kan aritu aku balik kg and pegi umah Chik and Wan Chik for my cousin punya majlis pertunangan... this are the photos....

Photobucket

This is my cousin yg bertunang tu.... Mohd Noor Hakim......

Photobucket

Ni tunang dia Fiza......


Photobucket

Yang ni hantaran from pihak lelaki...9 dulang........


Photobucket

Yang ni lak dari pihak perempuan... 10 dulang..... nape 10 ek... bukan kenap ganjil ke.... biarlah adat je kan.....

Photobucket

Hakimi posing kat depan umah Chik......

Photobucket

Ni la Chik aku yakni adik abah aku.... (bapak pengantin....Cikgu Noor Rashid... garang ni....huuhuu) .... dengan Hazimi....

Tuesday, April 22, 2008

Balik Ipoh

Asyik citer pasal Faizal Tahir jek... rehat jap nanti sambung balik... ada yg spesel nk upload but nanti la.....

Last weekend aku, Heni, Hazimi & Hakimi balik Ipoh.... Ada barang nak bagi pada mama plus attend my cousin bertunang.... mulanya malas nak pegi but most slightly i cannot attend their wedding nanti... jadi aku pun pegi je la....

Photobucket

My youngest sister......Fairuz... aka Tipah @ mama kecil

Photobucket

Hazimi .....senyum.....

Photobucket

Hazimi lagik....

Photobucket

Hazimi posing daam kereta... on the way back to KL...

Photobucket

Hakimi sayang adik....

Photobucket

Kat Kaya Kopitiam.... R&R Sg Buluh.....

Photobucket

Hazimi makan whipped potato....

Photobucket

Mana makanan ni tak sampai lagi.....

Photobucket

Hazimi dah pingsan la mama.....

Monday, April 21, 2008

HOTFM AM CREW Part 3

Photobucket

Hakimi dgn FT kat depan Sri Pentas.... kitorg last blk.....huhu

Photobucket

TShirt & CD from FT.... org len xdpt CD.... mintak pun FT xbagi...hehhe....

Photobucket

Gift from HotFM....

Photobucket

Hakimi punye Superman.... with FT autograph....

Photobucket

Superman Hakimi yang begitu FT suka... and his botol air....

Photobucket

Mama... kan Hakimi dah cakap Hakimi xnak tgk Congkak.... hehe dia takut dgn RIzman.... Actually Muzik-muzik pun ada interview Hakimi but dia takut sebab Rizman ada kat situ....

Photobucket

Hakimi and Suraya

Photobucket

Hakimi dah dapat AURA....

Photobucket

Me, FT and Hakimi... Hakimi xnak senyum mulanya....

Photobucket

FT try buat Hakimi senyum.....

Photobucket

and the result is......

Photobucket

Hakimi tgh diinterviview oleh FBI....

Photobucket

Seelan Paul

HOTFM AM CREW Part 2

Photobucket

The winner kene duk setempat sebab FT nak buat special perfomance for us....

Photobucket

Me and the other winners....


Photobucket

FT, Fafau & FBI


Photobucket

Hakimi and the winner... yang free hair tu birthday dia that day...


Photobucket

Hakimi yang ketakutan tengok si Erieyn....
Photobucket

Masa ni FT baru la gak sampai ke konti... Muka Hakimi bangga duk atas riba FT....

Photobucket

FT nak nyanyi...

Friday, April 18, 2008

HOTFM AM CREW

Gambar still xleh nk upload la.... wayar xde. ni gambar yang amik kat web Hotfm.... nanti la ek..
Hakimi cakap dia suka... Mama Hakimi jumpa Fezal Taye....

Memula control ayu but FBI xbagi... dia suh buat muka kelako.....huhu.....

Sume terbang.....

Hakimi duk atas riba Fezal Taye.....

Fafau bawak Hakimi jumpa Fezal Taye... malu-malu.....

Sume dapat baju SUPERMAN.... Fezal Taye bagi...

Hakimi memperaga baju SUPERMAN.... jenuh pujuk suh bukak....huhu....

Posing baju sumer.....

Fezal tgh nak perform khas buat kitorg.......

Dia nyanyi lagu MKC, Gemuruh, Batu & Golek & Sampai Syurga....

Ni kat luar Sri Pentas.... sumer dah balik.... cuma tinggal Hakimi and Fezal Taye Nya saja....
Sesi jawab soklan....