Wednesday, April 30, 2008

HAZIMI

Hazimi dah nak masuk 8 bulan.... sekarang ni dia selalu membuang 3-4 kali sehari.... huhu... mulanya aku heran gak... then baru aku perasan yang rupanya dia dah keje rupanya.... keje dengan MPPJ... Majlis Perbandaran Petaling Jaya... apa yang nampak sume kutip and masuk mulut.... no matter what...... dia dah laju merangkak.... sume tempat dia nak explore xkira la tangga ke, bilik ke, toilet ke, dapur ke.... sume dia nak pegi..... dia xtakut macam Hakimi.... gelap ke tidak sume dia redah..... this few days dia dah berdiri sendiri.... then landing sendiri.... jatuh la berapa kali pun xpernah serik..... huhu.... abis segala siput, pasu2, remote control or apa saje la... ada DNA dia....yakni air liur dia.... huhu.... penat la mama sayang.... and you know what one day aku pg klinik... and the doctor said that " my blood go upstairs..." 160/100 few days lagi aku kene pegi check balik..... huhu ..... maybe stress sebab byk keje plus exam yg hanya akan habis next week.....

Photobucket


Photobucket

No comments: