Monday, April 07, 2008

NEW HOUSE

Floor Plan

The Condo

Front View

Living Room

Dining Area

Bedroom 1

Bedroom 2

Bedroom 3

Kitchen

Hari ni.... aku dapat berita gumbira yakni... My housing loan dah approve...hehe...best nyer... My loan is under Bank Islam which is of course islamic loan with fixed interest rate hanya 5.84% murah kan... and aku xyah bayar on November and December every year.... As per Bank Islam Cuti dari buat sebarang bayaran... bagi peluang sebab anak2 nak sekolah...hehe... macam ni pun ada.... Aku beli Kondo yang diberi nama Meranti which is under Taman Raintree, Batu Caves. So excited... bcoz this is my own house... yang sebelum2 ni Hubby yang beli.... but lambat lagi nak siap... huhu.... 3 tahun lagik..... Kena simpan duit dari sekarang sebab nak masuk umah nanti mesti banyak nak pakai duit kan....

3 comments:

Akinogal said...

See Please Here

riniwarti rosaidy said...

nice condo! hw much it cost? skrg ni rent or own hse? tumpang excited!hehehe

Hezrin Ahmad said...

lebih kurang yours gakkk. umah kat kota damansara ni sewa jek... rumah sendiri jauh kat rawang.....