Tuesday, May 27, 2008

Dinner

What's for dinner? Hmmm.... soalan cepu emas untuk para isteri.... Well before balik opis smlm aku jalan2 kat dapur blogger yang rajin memasak but not sure dapur sape... dia buat ayam bakar... ingredients senang and ada kat umah so aku decide nak buat ayam bakar but Sham my colleague sindir aku xcaya aku nk masak.... huhu.... Dia ckp aku mesti pegi beli kat Kenny Rogers... huaaaaa.... tercabar gue ni.... dan inilah hasilnya....tadaaaa.... I'm not pretty much like it but my hubby suka... ada rasa macam bbq chicken... but okla licin laaa...

Ni aku put aside untuk hubby bawa bekal .....

Yang ni licin......

Yang ni lak ikan bilis kembang masak cabai ...licin gak...

3 comments:

emil said...

uiii..masak tu len kali anto la sini skit...sodap ajo kalo org len yg masak...

Hezrin Ahmad said...

ko pun masak xpernah nk huloq kat kami disini...huhu

emil said...

alamak..kena balik la..toi..toi...toi