Thursday, May 29, 2008

Hakimi pegi Training

Hakimi xde kat cni... dia balik kampung pegi training..... Apa ? Training?
Ye... pegi training untuk tidak memakai pampers lagi.....hehhe
"Mama Hakimi nak skolah PJ..." "Knape PJ..."
"Hakimi nak skolah jinus alad (geniusaulad) la mama..." "Ooo.... kalau macam tu xleh pakai pampers lagi nanti kene cikgu Afundi keluar...ekeke.." "Ishh mama niiiiiiii (ala2 atashinchi)
"Hakimi nak kencing kat tolet (toilet) je mama..." .... tapi bila dah selalu sgt pegi toilet dialog dia tukar.... "Mama nak pakai pampers la.... Hakimi dh boring pg tolet".....pulak....
Hakimi cepat2 pandai.... adik ni dah boring duk sensorang kat umah.... xde kawan kot.... so dia asyik nak berkepit je... nk ikut kemana je aku pegi ....huhu
Tapi bila dia dah pandai nanti nak pegi skolah la ek.... bengkok la mama macam ni...huhu... punya banyak skolah... Geniusaulad yg dipilih...huaaaaa

No comments: