Monday, June 02, 2008

JOM HEBOH


Sunday adalah hari untuk bangun lambat but lately aku ada alarm clock besar yang akan merangkak satu katil mengejutkan sume .... HAZIMI... awal betul bangunnya...walhal tidur lambat....huhu... dah nasib badan.... well, tengah golek2 my hubby cakap "B, arini xde planning kan... pegi mandi... siap2 kita pegi Jomheboh"... terus aku bangun "WHat? U sure or not? kita kan xpernah pegi... and xpernah nak pegi...." "Ye la...this time kita try...." "Hmm ok"

So... for the first time ever... kami akan ke Jomheboh....jom..jom..jom...jom...jomheboh heboh... We all decide to go there by LRT.... hubby drive sampai stesyen Universiti (xtau nape dia suka sgt park kat sini kalau kitorg nk nek LRT)... nek tren sampai Masjid Jamek...pack giler... lapor le pulak... beli grg pisang n 100plus... nek train pg bkt jalil... ramai nya manusia...... sampai sana kitorg lunch dulu... makan nasi ayam je la... Nasi Ayam World ....yang langsung xworld... dah la xsedap... rasanya ayam semalam... RM5...huhu.. xabis pun sebab xde feel... jln2... xde pape pun... napela org suka sgt pegi....jln sini jln sana... sapa yg aku jumpa... meet uncle hussein, sh. amani, wahid senario, aidil, aidit marcello, ruhil shafinaz, cat farish, ada la org tv3 lain yg aku xkenal, anne hotfm, farah fauzana... faizal tahir pun ada but dia xmuncul lagi kitorg dh blah.. panas sgt... sian Hazimi... dia tidur... speaker dia kuat sgt.... sakit telinga... Kitorg pun blk nek train lagi.... blabla... ada lak budak2 yg minat kat Hazimi... siap amik gambar lagi.... arini ujan... blk sume pengsan.... "Hubby... u nk pg lagi?""Xyah... this is the first & last...u?""Idokle nk pegi lagi...."

No comments: