Monday, June 30, 2008

Masak-masak

Aktiviti memasak aku last 2 weeks... 2 minggu ada 14 hari... berapa resepi ada... lu fikirla sendiri nabil....huhu... apa2 pun layannnn jekkkk OK


Kek Coklat Kukus yang kubuat... bw opis ckit...

Lunch ari Sabtu... mee soto... xde sayur... malas nk pegi kedai

Spaghetti bolognese resepi campak apa yg ada....

Rich chocolate pudding... untuk makan kat umah, makan kat opis, hubby bw pg opis and bagi my sis in law....

Yang ni lak aku tapaukan utk mother in law heni... time kasih makcik sebab jaga adik saya yang sakit tu.... ekeke...

Ni lak Ayam Panggang resepi campak apa yang ada juga.....

1 comment:

emil @ mamamia said...

wei..aku nk receipe rich chocolate pudding tu..