Monday, June 30, 2008

OUTING - 29/6/2008

Semalam... ingat nak pegi Wet World but ada sebab2 tertentu kitorang CXL... lagipun hari hujan... so xtau pegi mana kitorang pegi Brunch kat Tanjung Tualang Prawn House kat Dataran Sunway... makan kat sana nak kata sedap sgt xla... tp boleh la... specialty dia udang but kitorang xorder pun... sebab rasa macam makan reramai baru best... so lenkali laaa... Restoran ni pernah masuk rancangan makan2 cina "Ho Chak" ooo my hubby xikut sebab kena pegi umah Rawang sebab nak betulkan sinki... tenant tu sibuk nak suh hubby betulkan even dah suh panggil plumber n tolak sewa.... tapi dia nak gak hubby buatkan... katanya sikit je... kalau sikit... buatla sendiri....huhu.....


Hazimi makan dengan asyiknya....


Hakimi nganga tu nak tunjuk yang dia tengah makan nasi goreng...


My Kueytiaw Goreng n Hakimi punya Yong Chow Fried Rice aka Nasi Goreng Cina yang lebih banyak disantap oleh adik dari si abang... Aku n Heni pun makan gak....heheh

Heni and Hakimi... kat belakang tu mamat hensem... sian dia makan sensorg.... xnk join ke....


Ni Kueytiaw Curry Heni order... nak kata sedap tu xlah... tp abisla makcik tu makan.....





Pas makan pegi IKEA... punyala ramai orang... Aku jumpa Sharifah Shahora, dia sorang je... pastu jumpa Ayu OIAM dengan kwn2 dia... Beli sikit-sebanyak habis la gak... huhu...Pastu pegi MCD Kota Damansara... bcoz Heni dah promise Hakimi nak pegi makan Mcd semalam.


Adik tengah terkengkang-kengkang kejar si abang....


Heni assist Hazimi main gelungsur....


Sampai suga kucintamu... hanya SATUUUUUUUU


Adik meh kita main sama-sama...


Hakimi nak tolak Hazimi but sempat ditepis Heni

2 comments:

emil @ mamamia said...

hhmm..ok ye dua2 anak superman tu gi jalan2 x bwh ayahnye...
nasib baik ada heni...

heni bt apa skrg...muka dia x de..nampak tshirt superman je

Hezrin Ahmad said...

ekeke... ayah selalu kena tinggal...

heni keje kat jpj... xde ke gambar dia... smlm ada amik... xupload... terforget la...