Tuesday, July 08, 2008

Conteng

Jumaat and Sabtu lepas aku baby sit my kids je kat umah... sabtu tu tengah hari aku tidurkan Hazimi... si abang xnak tidur... sibuk buat keje sekolah katanya... xpelah... aku bangun je aku telah dikejutkan dengan sesuatu.... huaaaaaa... abis dinding aku... ruang tamu lak tu.... xsedar je Hakimi dah kena 2 liang..... "Mama... sorryla... abang xbuat lagi.... nanti kita suh ayah beli cat ye... Kita cat sama-sama tau... dah jangan marah lagi"

4 comments:

emil @ mamamia said...

perrhh..artist la hazimi ye..hehehe

welcome to the club hezrin...sama la kita..x cukup buku agaknye mama dema ni beli..dinding, cabinet aku..tiles pun jadik..lagi dahsyat sofa..jenuh nk basuh hehhehe

Hezrin Ahmad said...

hakimi laaa..bukan hazimi... tp risau gak sebab cikgunya dah ada....huhu

selalu hakimi ni jenis pengemas... xleh kotor2... tu yg heran mcm mana leh conteng dinding..

kiranakia said...

hehehe,,bagus2..anak aku afiq okay ..tak nyonteng..si aqif pulak yg kaki menyonteng dinding..tapi sejak kena piap ngan ayah dia..kurang dah skit..

riniwarti rosaidy said...

ayo...mesti mama hakimi pening kepala smpi tak t'kata.Neway, good job darling! x pe nnt suh mama cat balik dinding tu