Monday, July 07, 2008

STABIL

Korang rasa apa mende ni.....

Kalau nak tau inila double boiler insert.... nak panaskan cooking chocolate or nak buat apa pun suka hati korangla.... dah lama aku beli mende ni but baru skali je pakai... sekarang.....
huhuuhuhu.... jadi mainan Hakimi & Hazimi.... bila 2 orang ni pergi dapur je... mesti mende ni ada kat tangan.... nape la suka mende ni... byk lagi mende lain korang boleh main... huaaaaaa nape kacau barang mama...... tp oleh kerana mama dia ni bijak.... ku dah sorok mende ni...heheh... pi main mainan yang berlambak tu.... mainan... itupun koleksi mama gak... yang mostly dah hancur dapat kat diorang berdua... sedih mama...huhu

No comments: