Friday, July 18, 2008

Latest Updates...

Hmmm... busy betul lately... My boss dah start giving me more tasks to do.... plus my study... huhu... This sem subject sume agak though....Everyday class habis at 10pm.... Saturday n Sunday yang sepatutnya menjadi hari cuti pun ada class.... huhu... Sorry ye sayang2 ku sekelian.... Mama ganti balik nanti ye.... My love thanks so much for your understanding.... Love U all soooooo much.
That is me... Mr Hubby lak nak kena pegi Sungai Petani next week for 3 days... kena buat apa ntah dah lupa.... Hakimi lak.... sekarang dah xberapa noti2 sgt sebab aritu aku kunci dia kat luar... pastu dah serik... xnak buat lagi... hehhe... itu keje mama dia la tu... sian dia... Sori ye .... Hazimi lak sekarang ni dah laju jalannya... Hobi dia... baca buku vegetables sambil ckp...aaaaa aaaa tapi hobi paling utama ialah MAKANNNN.. sapa ada makanan kat situ la dia... selagi makanan xhabis.... Baiknya Hazimi... dia ni sentiasa tersenyum.... Bangun tidur senyum... nak tidur senyum... sume senyum....
Last week me and my family pegi Palace of Golden Horses... nanti I update the photo... xde masa nak update... tungguuuuuuu....

1 comment:

aqilahzambri said...

cik ren..
blog baru qiela
http://aqilahbintizambri.blogspot.com