Tuesday, July 08, 2008

Memori Corner

Last Sunday, morning bekpes nasi goreng... then pegi Keramat AU2A rumah Azeem my TemanTapi Mesra...heheh... at last kawin gak ko....but aku xjumpa dia pun coz dia sampai lambat sangat and aku xkenal sesapa pun kat sana and cuaca panas sangat... so aku sms Azeem and bgtau dia aku blah dulu... jumpa len kali ek... then kitorang pegi rumah Cho (my mother in law nye sis) kat Kelompok Pinang.... tumpang solat Zohor... hubby siap tidor kat umah Cho... Yang Orr xde... pegi umah org kawin kat Shah Alam.... bila kitorg dh nk blk br jumpa Yang.... terus pegi umah Heni... Amik dia sebab nak pegi beli barang dapur kat Carrefour Wangsa Maju.... "Mama... abang nak duduk umah je... nak tengok Cicakman... Aunty Ayang ada boleh jaga abang..." First time Hakimi xikut bila org nk berjalan.... kalau x dia la first duk dlm kereta.... Punya la ramai orang kat Carrefour... balik dh Maghrib... mandi2... terus pegi makan kat Memori Corner.... I think the owner is Sudin (Kartunis) ... byk kartun dia kat all over the place....the ambience is so nice but the variety of food xbyk... more or less mcm kopitiam gak le....


Azeem & Nafisah (Zeem tq for the photos)


Nape laaa deme ni xtgk camera.... isk...


Hakimi nak Milo... isk ayah ni bagi makan nasi pulak....


Adik makan cikt je sebab.....


dia carik masa yg sesuai utk landing......


Me.... abang n Heni


Heni & Hakimi..... Hakimi pakai button yg kitorang dpt percuma sebab makan kat situ... kitorang mintak sampai 3... hehe... tension je budak yg keje situ....ekeke


Hakimi posing depan Memori Corner.....


Nasi Lemak for Hubby... quite nice... lagi sedap dari Oldtown punya Nasi Lemak


RIce with Chicken Mushroom for Me..... tp mushroomnye ciput tul... not recommended


Kueytiaw Curry for Heni.... sedap.....


Onion rings for Hakimi......


Kopi O for Hubby... Milo for Hakimi .... n Ice Green Tea for me & Heni... (pahit giler)


Pokok rambutan dlm kedai.... sentiasa berbuah...heheh


Banyak betul buah durian... amik le kalau nak buat tempoyak....hehe

Kat dinding tu diorang letak semua games masa budak2 dulu.... senapang, gasing, lastik, daun terup kecik tu ... apa panggil ek... dah lupa.... macam-macam laaaa..


Kat kaunter depan... Memori Corner


Sementara tunggu foods... ramai yang baca kartun yang kat dinding tu.....

No comments: