Monday, July 21, 2008

Palace of the Golden Horses

Seperti yang di janjikan... this is our visit to Palace of Golden Horses last week... Aku dpt invitation to join their Vacation Club.... the concepts is good but financially aku xberapa nak mampu... ialah nak spend that much for vacation only...hehhe... kalau dia offer aku dlm 2 thn lagi OK kot... mesti aku join... sekarang xleh arr... hutang keliling pinggang...ekeke
Aku yang xberapa berjaya menenangkan Hakimi yang sibuk nak naik horse...
terang2 dia tulis do not sit.... huhu...
Me and Hazimi kat main entrance.... besar betul pintu dia....

This was suppose untuk bawa balik Strawberry Chocolate Cake yang Hakimi macam nak guling2 nak juga.....

Rupanya set dia cum coffee or tea.... dia xde cwn for takeaway... jadi... dine in le jawabnya... masa tu dah nak maghrib....

Hakimi xtengok kiri kanan dah... asyik dengan kek stoberi dia...

No comments: