Tuesday, August 05, 2008

Mei San

Tadi lunch with my client kat Mei San, Quality Hotel Shah Alam with my colleague Lily... kitorg pg pun dh lambat tapi masih sempat.. antara yang pegi - Kak Nini, Ita, Kak Marina and Nancy.. isk aku xamik lak gambar Nancy... Sib baik cukup bata nak bayar... if not aku dgn Lily pegi belakang la cuci pinggan... hehe Kak Nini ada offer kalau xcukup dia tambah... xpe kak... saya saya bergurau... heheh
Me in front of the foods....

Kak Nini and Ita

Lily my colleague dgn Kak Marina...

Dim Sum yang dihidangkan.... appetizer lupa la nk amik photo dia...
Few times aku ke sini sedap and byk choices... but not this time xbyk sgt foods and so so je rasa dia... as per them, chef tukar lain
Manisan... sedap gak... glutinous rice... fungus kot and ginger

Dating kat The Curve

Me and Hazimi... dia pusing sana sini bila suh duk nk amik gambar inila hasilnya... memeang suka bergambar dia ni....hehe
B.. I xretila nk senyum bila tgkp gambar... isk....
Adik posing style rambut pacak......kui kui
Adik yang tgh noti2 kat situ...huhu
Mama... mamam... mama... mamam

Adik dah Pengsan lepas kekenyangan....
My Hubby Grilled Chicken dgn Mushroom.... dia kata xsedap sgt byk pak aji... Sayang I masak lagi sedap... erk... tercekik aku... perli la tu...huhu
My Tom Yum Kung....

Durian Cake for my hubby and Ice Lemon Tea for me.... pastu dia pening sbb angin durian melanda... me ckp... padan la muka sapa suh carik penyakit... (I hate durians....)

Hubby minum Caramel Mochachino... ye ke... ye kot

Time to go back....
Dah lama xpegi dating so kami pegi dating la kat The Curve.... pusing-pusing xtau nk makan kat ne last2 ke Secret Recipe.... dating ke... adik ikut ni... isk

Jatuh Lagi

Adik demam mama ..... sian adik....

Versi dengan puting Lion....ekeke



Last week Hazimi jatuh lagi... kali ni cedera parah sikit... luka kat tepi mata dia... sib baik xkena mata. Lately dia noti2 byk.... dlm kete pun dh xleh duk diam... duk kat baby seater dia terjun ke bawah... kalau di pegang pun mengelupur nk berjalan ke sana sini dlm kete... kete mama kecik je dik oi... huhu