Tuesday, October 14, 2008

Beraya di Rumah Ummu Hani

Last Friday ada kelas Maths.... Cik Saliza our lecturer... buat 3 kuiz...huhu... ni this week ada lg 4 kuiz...huhu.... abis kelas kami sume dijemput ke open house umah Ummu di Kuang.... As for me.... aku balik dulu mandi and then bawa sumer askar2 aku termasuk la Captain dia skali.... Makan best... nasi.. lauk apa ek... sambal tumis udang, sayur campur, daging and ayam lupa ar masak apa... satay... kek... mcm2 laa.... sedap..... so kita layan gambar je la ek... makanan dh selamat dah...heheh
Halloo everrybody... welcome to Aunty Ummu house....muahaha

Betul..betul..betul...

Tengok camera....senyum....

Ayu, Kayroll, Ummu, Effi, Fairuz, Kak Yan, Manja, Ida, Fina, Ila, Safuan

Syafiq yg xjemu2 mengorat Cik Saliza mlm tu.... Ummu apa kacau line...

Ni apa kes...sumer xready lagik..

Adik ni minat tul turun naik tangga...huhu

Candid.... Safuan.... kita minum dulu

Ayu, Kak Yan, Cik Saliza, Ummu, Fairuz, Effi, Manja, Ida, Amri, Syafiq, Ila, Safuan

Ni mesti Kayroll.... suka nor amik angle tepi...hehhe

Say...Darlieeeeee.......

Manja, Ila, Ida, Fina.... memang berposing aje keje deme mlm tu...

Adik jatuh... sebab noti2 sgt....

Mama... Uncle Fezal kalau amik gambar suka jerit mcm ni....hehe
Kan Abang dah kata abg ni mcm Uncle Fezal...hehhe

Posing jgn xposing....

Ni la 3 orang lelaki yang tergila-gilakan I....muahahaha....

Posing lagik dik... posing...

Apa sembang seronok sgt tu..... Cik Saliza, Ayu & Kak Yan

3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

nampak sangat ceria laa...and sangat bahagia...nice pix:D

* tumpang lompat dlm blog nieh ek:D

Hezrin Ahmad said...

mmg kecoh....hehhe ... xpe lompatla selalu pun xpe...

goooooood girl said...

Good good good......