Friday, November 07, 2008

Bangsar Seafood Garden

Last night satu opis pegi Bangsar Seafood Garden... Mr. Jayadeep je xdtg sbb dia xsihat.... Saje je pegi makan2... boss nak bagi semangat sikit suh bekerja dgn lebih tekun....hehehe... best tempat tu... aku kenyang giler... sib baik xgila... Kitorang amik Special Menu Package + A la Carte... Memang aku rekomen la pegi sini... tempat dia pun cantik... tapi mahal la sikit...
Aravind and Mr. Hari.... Mr. Hari control macho masa makan ketam...heheh

Mr. Stanley, Ganesh & Arun... waiting for the food

Raja, Sham, Mano & Mr. Stanley... Sham ko buat apa tu... korek hidung ke....muahahaha

Eila & Lily yang control ayu.....

Me & Shida.... Shida nape mcm nk tdo je....hmm

Mano & Stanley....

Arun what are you doing?

Tengkolok nk kene pakai kat kepala masa mkn....heheh... xar... napkin lapik supaya xkena baju

Air basuh kaki......hehhe... basuh tangan laaa... jgn minum.... nmpak mcm Ice Lemon Tea kan...

Four Combinations of Appetizer
Rasa mcm fishball.... sedap...

Four Combinations of Appetizer
Fishball disalut dgn almond... sedap gak...

Four Combinations of Appetizer
Ni aku xtau mende.... rasa halia kuat and pedas... sedap la gak

Four Combinations of Appetizer
NI scallop aku rasa... tp bukan scallop langsir ye.... sedap

Double Boiled Shark's Fin with Tender Greens and Chicken....sedap

Lobster with Salted Egg Yolk (A la Carte)... sedap bangat niiii......

Steamed Cod Fish with Mixed Herbs Flavour....sedap ikan ni....

Crispy Duck with Mixed Herbs Flavour... sedap gak makan itik....
Peringatan.... sekiranya anda pengguna Digi... anda xleh makan kerana ibarat memakan kawan sendiri...muahaha

Stir Fried Prawns with Thai Salad Sauce....sedappppp

Kung Pao Chicken (A la Carte).... xberapa best sebab aku pernah mkn yg lagi sedap...

Steamed Cabbage Rolls with Black Flossy Moss..... sayur... Raja kata sedap... aku xmakan

Fried Rice with Kimchi... sedap... xpedas sgt... bukan kimchi tu suppose tu be pedas ke....

Buttered Crab (A la Carte).... sedap tuhhh.....nyam nyam
Kitorang ada order Chilli Crab gak but xamik gambar sebab asyik makan...hehehe
Hanya Mano, Ganesh & Raja je yang pass pakai tools pecahkan cengkerang ketam ni... Mr. Stanley and Lily fail....hehehhe... Aku xcuba pun...
Chinese Pastries Combination.... enggak berapa suka

Chilled Kamquet with Snow Fungus.... aku xmkn sbb tgk mcm air basuh tangan je.....hehhe

Dessert ice cream (A la Carte)..... rasa ice cream laaaa xkan rasa ayam....hehehe

Cantik tempat ni... posing jap sblm blk....

3 comments:

emil @ mamamia said...

wow..bestnye keje co ni...makan2 slalu hehehe...

Hezrin Ahmad said...

jgn jeles arr...

liza said...

hang nie semua pun sedap...dah la tengok gambar memberangsangkan...buat aku terliur ajer....nape la dekat ipoh takda tempat yang best macam tu....hehehehe