Monday, January 12, 2009

Hakimi

My sister in law masuk hospital... meaning xde la orang nak jaga Hazimi...hmmm... memula my sis Fairuz nak ikut aku blk... dia nak dtg dgn my cousin Nurul...tup2 last minit Nurul xleh join lak... Fairuz pun xnak gie... so aku xde choice... Hazimi tinggal dengan Tok... Semalam pegi Tesco dulu... beli baju.. pampers... susu... Dia ok je... xnangis pun ... yela Tok asyik nek moto jek... aku balik la dengan Heni and Hakimi... Hakimi siap pesan.. "Jaga adik saya baik2 tau... jgn pukul adik saya... Adik jgn noti2... Bye" belum sampai Tapah aku tengok mamat tu dah bercucuran air mata... nangis rupanya... bila tanya lagi la kuat nangisnya... "Abg nak adik... abg nk adik.. mama xkesian ke kat adik... abg boleh jaga adik kalau mak nyah xnak jaga..." jenuh gak la pujuk tapi makin beriya lak dia nangis... at last promise dia ayah akan beli toys Ben 10... baru diam... huhu
Hazimi xnak berenggang... cam tau je nak kena tinggal...

Hakimi nak makan dulu.....

Wajah Hakimi yang dipaksa bergambar.... dah ready nak ke sekolah

Ni kat One Utama aritu...


1 comment:

Aida Arisya said...

dah lain muka hakimi rambut pendek..but still cute..hehehe