Friday, January 02, 2009

New Year 2009

This is what we have for dinner yesterday...

Wajah terbaru Hakimi....

Happy new year to all.... Semalam new year, pepagi lagi bangun... xbuat bekpes pun sbb Kek Coklat yg aku buat smlm ada lagi.... then kitorang pegi Tesco Shah Alam sebab Hubby nak tukar tepon dia yang rosak... Kat sana ada barber shop.... So Hakimi n Hazimi dh tiba masa utk potong rambut.... Diorg duk atas kete masa nk potong rambut... hehe... buruk lak aku tgk... xsnap gambar sbb xbw camera... and sampai skrg adik xnk gambarnya diambil.... huhu...

Lepas tu kitorang lunch kat Giant Shah Alam... Hubby suka nor pg sana sebab ada jual kuih... selalunya abis RM10 dia beli kuih jek... but yesterday xbyk kuih yg dijual... Hakimi sibuk nak KFC Hotrodds... mana ada jual dah...isk... Kids Meal je la.... Aku buat spec baru... dah lama nor xtukar.... Hubby pun buat spec gak... sbb mata kanan dia mmg teruk... sbb penah accident dulu... Sementara spec siap... kitorg round2 Shah Alam smbl byr hutang...heheh... Hutang bank... tepon... Then balik umah... Pastu kuar balik... oleh sebab aku akan dpt bonus... walaupun hanya akan dpt Isnin nnt... aku niat nak belanja diorg mkn... so we all ke TGI Friday kat The Curve... Aku and Hubby amik set... Appetiser... Calamari Ring n Fried Mac & Cheese... dua2 sedap... For entree Hubby order Fish & Chips... sedap... me... burger apa ntah lupa namanya... sedap but aku dah giler punye full makan separuh jek... desserts... cookies n cream... Hakimi yg bedal... Choc cake...yg ni serius xsedap... sape pun xmkn... Air lak hubby minum white coffee jek... aku lak minum strawberry lemonade... sedap... photo xde sbb lupa bw camera...

2 comments:

amalin said...

nerd je tgk kimi dgn rambut baru nie ye..ahaha!

Hezrin Ahmad said...

nerd ye... makin aktif lak dia..