Friday, January 09, 2009

Tudung Ekin

Dah 2 hari aku duk pakai tudung ekin ni.... aku rasa very comfortable and so easy la.... nnt nk pegi beli lagi... masa first day aku pakai... hubby cakap..."Eh eh... dia dah ada tudung ekin laaa" "Lawa x.... kalau lawa apa kata nnt u belikan lagi utk I...heheh..." but to be honest aku xsuka ekin tu... xtau nape... aku mmg xsuka

5 comments:

sakinah said...

saya pun tak suke
pun tak tau nape

kiranakia said...

same le kite

emil @ mamamia said...

fuii..ramainye sokong hehehe..
mane gambonye awak dgn tudung ekin...nak negok

emil @ mamamia said...

fuii..ramainye sokong hehehe..
mane gambonye awak dgn tudung ekin...nak negok

aryna said...

salam...
saya juga sama..
tapi, yg menghairankan saya... naper ikin yg dapat nama?!
kan tudung ni dari Indonesia?
tengok berapa ramai pelakon2 drama Indo yang pakai...
satu lagi, patut tudung saya lah.. sebab saya yg punya...
hehehe

p/s: terimakasih pd tuan blog letak link ke blog saya... syukran.