Monday, March 02, 2009

Upin & Ipin




Walaupun dah basi citer ni aku still nak bgtau yang kitorg dah tengok citer ni.... Mula ditayangkan 12.2.2009.... we all tgk on 15.2.2009... yakni hari ahad... two days before we all dah try nak booking but xleh... either thru phone or online... huhu.... Hari Ahad first tayangan kul 10.20am kat KLCC... mlm sebelum tu we all tdo kat umah Heni.... pagi bgn awal2..... kul 9.30am we all dah terpacak kat KLCC tu... alamak Hazimi lak membuang... settlekan dia dulu... sib baik... pintu xbukak lagi.... heheh tapi punya la ramai dah tunggu... tepat kul 10am... shuttle tu bukak je macam marathon lak... sume lari ke kaunter... aku ni konon2 baik laa ikut barisan tp yang lain2 x... tension gue ini macam... xpe2... aku terus ke kaunter yg belum bukak.. tapi staff dia mmg dah duk situ... xcepat lambat dia mesti bukak kan.... heheh... xsampai 3minit pun dia bukak.... hahhaa... "Geng 3 besar 1 kecik kul 10.20 ada lagi x..." "Yang biru tu ada lagi.... amik belakang skali tepi boleh?" "Ok... cantik..." Heni terharu tengok aku kat front row...muahah... tu la sapa suh deme potong line... aku gak dapat tiket dulu...muehehe.... bfast xlagi.... bfast dulu la kat level 2.... sempat lagi.... Overall mmg best la citer ni.... Hubby yg xsuka citer melayu pun kata best..... Hakimi keluar panggung tersenyum lebar.... abis hati la tu... Nanti nak pegi Restoran Upin & Ipin lak... hmm... bila ek... insyaallah this week kot sebab my parents nak dtg this week.....

5 comments:

emil @ mamamia said...

ooo nak gi restaurant Gang's Corner plak ye..ha bole singgah rumah auntie emi tu...kat shah alam je..siap ada katak besar lagi

kiranakia said...

uik..kat mana restoren tu

emil @ mamamia said...

kat belakang tesco extra shah alam.

Hezrin Ahmad said...

betul betul betul.... jom kt buat gathering kat sana...muehehehe

kiranakia said...

aah..putri ada plan hari tu..emi..camne nak buat tak? organize la..