Sunday, May 10, 2009

LC Sport Day

Last Saturday was Little Caliphs nye Sports Day... We all bangun awal pagi yela kul 8pg sume kena ada kat STadium dah.... Tok, Ummi dah seminggu duk kat umah tu.. semangat nak pegi tengok sukan... memula Hakimi semangat waja nak pegi sukan sampai Heni pun kena marah sebab lembab... tapi bila dah sampai sana terbalik lak... dia refuse to join the marching and opening performance... apalagi.. mama dia ni la marching sekali...mueheheh... tapi bila dah warm up sib baik dia nak masuk sukan....at least something laa...

Hakimi pada mulanya

Muka dah start lain dah

Hazimi n Heni..

Cuba mententeramkan Hakimi...

Biarlah Hazimi ganti tempat abang..

Hazimi xnak marching... nk balik tdo...

Best performance deme ni... lagu Gemuruh... Faizal Tahir

Hakimi dan Amir..

Hakimi Besar, Amir n Hakimi

Warm up b4 game..

Hakimi masuk acara selipar gergasi... dapat no. 1

tunggu turn...

Cik pah kita cuba bagi galakan pada Hakimi...

Teacher Shira lak cuba buat Hakimi lari... xmau gak... Hakimi la penyebab kekalahan acara bawa potato dgn sudu.... dapat no.3

Hazimi dah peluh-peluh... berlari sana-sini

Hakimi depan rumah dia... Blue House

Hakimi berlari dengan Daniel...
Emi lak... picnic tepi padang dgn anak2...heheh

xtaula apa dibuatnya...

beratur sume untuk amik hadiah...

hadiah-hadiah untuk sume...

Slam teacher Ani...

Tempat pertama untuk selipar gergasi....

Tempat ketiga untuk acara potato...

Hadiah yang dimenangi...

Hai....

Posing lak dgn pingat...

Dekat sikit posing...

Lepas sport makan kat Restoran Upin & Ipin...

Adik xsabar menunggu hidangan...


2 comments:

emil @ mamamia said...

ait..tekejut jap aku tadi..tetiba ko mention aku tgh picnic dgn my jenerals tepi padang...iye la..ade gambo terselit skit hehehe

Hezrin Ahmad said...

muahahha