Wednesday, June 17, 2009

Eksiden

This morning... aku drive cm biase ke opis... kuar dr penchala link tu cm biase la jem ckit... but xteruk.. then kat flyover sri hartamas nak ke bukit kiara tu viva depan aku tu emergency brake.. aku sempat berenti siap ckp nasib baik... lps je aku sebut baik.... boooomm... kete blkg langgar aku n membuatkan aku terlajak ke depan and langgar viva tu.... huhu... cool...cool... aku kuar... tgk kete blkg dh reverse... dia berenti.... cina pompuan stylo gile... spec besor mata belalang xnmpak aku muka dia... aku ckp la aku sempat brek... ngko langgar aku kuat smpai aku langgar kete depan... dia kata dia xbawak laju... mangkok la xlaju... kalo xkan la kete aku remuk smpai cmtu... "i hairan la why arr my car xteruk mcm u... u laju ni... kete i is not bad if compare wif u..." dlm hati dah bengkek jek... kalo ikut hati dah aku cmpak dia ke bawah flyover tu... boleh lak dia ckp camtu... dia iyelah kete volkswagen golf... langgar kancil aku yg comel tu... mana xjahanam... aku malas nak citer byk.. aku kata "i will make police report and u hv 2 pay for all... i will claim under ur insurance..ok" aku nk cepat blah sebab jln mmg dh giler punya jem... just bcoz of the accident... aku blah terus masuk opis n settlekan keje yg urgent... amik cuti 1/2 day and settlekan... pegi klinik... ok xde pape.. cuma betis aku lebam sikit... then amik hakimi kat school... pegi lunch... blk umah mandi2 sementara tunggu hubby... then terus ke Trafik Jalan Bandar... gila betul jem... ada la mamat ni dari kitorg kuar kete dia dah offer diri nk tlg... rezeki dia laaa... dia tlg aku settle sume... dr A sampai Z... even dia la akan uruskan sume documentation termasuk la amik and hantar blk kete aku nanti... mula dia nak amik td or esok but aku la xde kete... so dia akan amik on Friday... insyaallah isnin siap... papepun alhamdulillah xde kemalangan jiwa...amin





2 comments:

qayum said...

sian akak

qayum said...

sian akak