Monday, June 29, 2009

Kepingin...

Arini aku mc atas sebab2 tertentu... ptg cam dah ok aku pegi la settle bill2 yang ada... know what aku nyaris2 terlibat dgn accident lagi... 3 kereta depan aku dah habis... aku sib baik sempat break... and lucky kete belakang aku pun xlanggar aku... seriau darah aku kejap... then kat giant lak tgh aku pilih2 tomato... Hakimi lak nak main nyorok2... bengang je... pastu dia bye2 and terus blah... puas aku kejar... dah la dgn keadaan aku yg cam ni... at last aku dah hilang jejak dia... puas aku pusing... xnmpak gak dia... then dia nmpak aku .... dia lari lagi... aku kejar tp kejap je dia hilang.... aku carik merata.. aku dah panik... matila aku camni.... carik2 xjumpa gak... adalah dalam 15minit... aku dah cuak and tepon hubby... aku lak yg kena sembur... Hubby suh duk kejap baca ayat kursi ke apa ke... then pegi buat announcement... but masa aku otw ke sana aku nmpak Hakimi kali ni aku lak nyorok... dia dah pucat... haaa takut la tu... carik sana sini... aku dengar dia ckp sensorang... "ish mana mama ni... xde pun... mana la mama ni..." then aku tegur dia.."carik sape?.. dia terus peluk aku... "Hakimi ni buat mama risau tau... nasib baik mama xkena heart attack..." Trus blk la apa lagi... Otw Hakimi tdo... penat la tu...
Actually few days dah aku kepingin bangat nak makan chilli crab... teringat masa masih wujudnya Kelana Seafood...perghh... nyaman sungguh... so buat sendiri je la ye... resepi... hentam sajalah labu...
Chilli Crab... my version...

Cendawan goreng

Sup adalah menu wajib... so harini fishball soup with egg and oyster

No comments: