Monday, August 24, 2009

Demam

Arini aku emergency leave... Hazimi demam... actually dia on and off demamnya... badan panas sangat... dah bawak ke klinik alhamdulillah xde pa pe... cuma demam biasa... memula bwk ke hospital sg buloh.... ya allah... aku kena tunggu lg 250 org before our turn.... apa lg... blk je la... xlarat la nk tunggu... pepagi lps mandi belum sempat nak pakaikan pampers... dia cirit... atas katil...huwaaa... satu keje lak aku nak membasuhnya... padahal baru je tukar... dia byk baring atas riba aku je... tp noti... noti gak.... menyakat abang... then tgh hari aku suapkan deme ni nasi grg cina.... br separuh... Hazimi muntah.... byk lak tu... cm air paip kuarnya... kata si Hakimi...sian aku tgknye... aku pun kesian gak sebab kena angkat tikar buluh yg berat tu and basuh... then nak kena mengemop satu umah... huwaaa... ni rasa cm nak tercabut pinggang... alamak... gtg... askar dah bgn ni..


1 comment:

kirana nakia said...

sabo ye mate...