Friday, September 11, 2009

10/9/2009 @ One Utama

10/9/2009 birtday my little H... Ahmad Iman Hazimi Ahmad Afandi yang ke-2.... Happy Birthday sayang... jgn noti2 ye... jadi anak yang soleh ye.... oleh kerana mamanya ditugaskan boss membeli ramadhan gifts dgn urgentonya.... maka kitorang ke One Utama... dekat... maleh nk ke KLCC tu... jln sure jem... pusing2 punya pusing jumpa la Baklova... nyum2... sedapnya... nnt lepas raya aku nak try wat baklova sendiri...hehhe sekarang xde masa...hehhe... sempat lagi singgah famous amos n grab choc chip pecan... heheh... beriya deme mkn... aku siap pesan... tgl kat mama ckit ye... heheh..... okla dah dpt gifts merayau jap ke sana sini mencari tempat berbuka... sini xkena... sana xbetul... abg nak ke sana... ayah jebik... ayah tunjuk kedai ni... abg lak xnak... huhu... weiss mamnya dah xlarat... dah la nk kena kejar sorang utara sorang selatan... at last we end up kat Kluang Station for buffet... padan muka deme... biar mama pilih... yg sebenarnya aku dah xlarat nk jalan... itu depan mata... belasah je... full... choice of food xbyk... tp boleh tahan la... ye la what do you excpect from RM11.90 ++ we paid for 2 but mkn for 4... berbaloi...hakimi 3x tambah... dia mkn nasi n ayam goreng je.... tapi aku harus cakap.... asam pedas ikan pari dia.... mmg best... aku tambah 2 x.... hahhaha.... jarang apa aku mkn nasi masa iftar... after maghrib jln2 tgk fish kat sebelah tu jap... sambil ayah berasap... then terus ke umah Heni... ada hal ckit.... and teman dia supper kat Oldtown.... byk le pulak artis... ada Fiza Elite, penyanyi Kristal tu apa ntah namanya... ada sorang pelakon drama pompuan yg aku xtau namanya n sorang lg pun xtau namanya... pernah join kumpulan May as lead singer jap... putih2 orgnya.... belasah memcm lagi... then beli cd Geng.... hantar Heni balik kitorang pun balik..... dah sampai umah bukan terus tdo... tau apa kitorang buat.... tutup lampu..pasang cd Geng kat laptop... baring kat bilik... cewahhh mcm tgk wayang le pulak...hahhaha... apa jadik dgn take home test aku... haram xsentuh....hhehhe

Ada booth kampung nelayan kat new wing... deme ni posing jap b4 tunggu berbuka

Tunjuk gigi....eeeee

Bday boy yang noti... langsung xnak lepas bakugan dari tangan...

tengok rupa pun tau... noti...

Amboi... garangnye....

ewah... posing style dolu2....muahaha

adiknye turn lak.....

tangkap la gambar abg.....

penat panjat....

fokus dekat ckit

xlalu diam... susah nk snap photo...

hero jatuh tangga... cuba ditenangkan oleh captain planet...

nanti balik kita buh minyak..... ehh... laki2 xbole nangis....

habis kecah meja dibuatnya... sume nak suap sendiri...

abis makan pegi tgk fish... ala ayah ni... gambar mama sekerat je...

nk jln sendiri jgn dipegang....huhu

rehat jap....

Supper lak kat Oldtown Tmn Melati

Laoban... hahah tukang bayor.... tq ye....


2 comments:

ejaescobart said...

laa... apsal besday boy nye rambut cam gitu.. aku hampir2 x cam dah..simpan panjang nak jadik rocker ye??..

yg gambaq lagi 1 tu nampak perut ja.. hehehe.. :P

bila due?

Hezrin Ahmad said...

br pegang gunting ... dia dah geleng2... xkasi potong.... xpela xsekolah lagi...
yg sorang lagi tu... bln dpn pas deepavali meletup le....